Bestuur Stichting Jo Bergmans vermogensfonds

Tjeu Kneepkens
Tjeu Kneepkens
Voorzitter

Tjeu Kneepkens is sinds 1987 lid van het bestuur van het Jo Bergmans Vermogensfonds en momenteel voorzitter. Als voormalig directeur van aannemersbedrijf Louis Scheepers in Roermond en tegenwoordig adviseur bouw en vastgoed is hij nauw betrokken bij het opleiden van jongeren in de bouw. Richt zich met name op contacten met overheid, onderwijs en bedrijfsleven.

Jan van Nierop
Jan van Nierop
Secretaris

Jan van Nierop was van 1999 tot 2006 directeur van Het Kwadrant. Hij was voorzitter College van Bestuur van het DaCapo College te Sittard. Het DaCapo College is een veelzijdige en grote VMBO school met afdelingen in techniek, economie en zorg en welzijn. De ontwikkelingen in het beroepsonderwijs en daarbij specifiek de sector techniek hebben zijn grote belangstelling. De ontwikkelingen voor zorg voor jongeren en de relatie Onderwijs Arbeidsmarkt hebben vanuit zijn functie een bijzondere interesse.

Wiel Bouwmans
Wiel Bouwmans
Penningmeester

Wiel Bouwmans is voormalig bestuurslid van de Technische School. Bouwmans was oprichter en directeur-eigenaar van het assurantiekantoor en financiƫle dienstverlening Bouwmans in Weert. Speciale interesse sport, muziek en cultuur.

George Veltmaat
George Veltmaat
Bestuurslid

George Veltmaat is eveneens oud-bestuurslid van de Technische School en was manager bij Koninklijke Smeets Offset in Weert, een van de grootste rotatiedrukkerijen in Europa. Speciale interesse voor geschiedenis, cultuur en kunst.